Vad använder du för tangentbord i din telefon


#1

Robert undrar vilket tangentbord som är bäst. Vi svarar vad vi använder i veckans avsnitt och kastar ut frågan till er, våra lyssnare och läsare

Vilket tangentbord använder du på din telefon?


#2

AnySoftKeyboard
Förutsägelse funktionen är inget vidare men annars funkar det bra.
Använde SwiftKey förut men för mycket. Lull lull för min smak.


#3

SwiftKey känns helt nödvändigt.


#4

Som sagt, använde också Swift Key förut men för mycket funktioner och lull lull för att få ta upp plats på min telefon. Sedan är det en väldigt bra förutsägelse på den, men för att vara så bra så samlar de in lite för mycket information om mig för att jag ska känna mig trygg.


#5

Kör med Samsung original, Nog dags att testa runt lite :slight_smile:


#6

Jag kommer nog aldrig kunna byta tangentbord. Jag har så svårt att inte irritera mig på att knappar sitter inte där de satt förut. Samma gäller operativsystemet och det är ett helvete när saker uppdateras. Jag är nog inte ensam om detta. Det är nog därför Linux har svårt att slå sig in på marknaden.


#7

Köpte Swiftkey för en massa år sedan. Känner inget behov av att byta till något annat. Swiftkey känner mig bättre än mig själv :wink:


#8

Jag kör på Gboard :slight_smile: Funkar klockrent, innan körde jag på swiftkey men vill minnas att det var ni som tog upp att den reggar / sparar alla inmatningar man kör.
Ska dock tillägga att jag slutade innan ni berättade om det :slight_smile: